Carpoint Cuijk ervaringen & reviews

Carpoint in Cuijk: voor occasions, chiptuning, reparaties en onderhoud aan je auto. De ideaele partner voor alles rond-om je auto. Carpoint Cuijk is een van de best beoordeelde autobedrijven in Cuijk en zelfs van Noord-Brabant.

Onderhoud en reparatie aan alle merken personen- en lichte bedrijfswagens

Onderhoud aan je auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op autopech en zorgt daarnaast voor veiligere rijomstandigheden voor uzelf maar ook voor uw medepassagiers. Bij Carpoint in Cuijk adviseren ze je bij onderhoud kun je erop dat regulier onderhoud als ook een grote en de kleine beurt op tijd uit te laten.

Chiptuning

Chiptuning is het afstellen van een motor voor betere prestaties. Tegenwoordig bevindt er zich een computer in elke auto. Deze computer, die de motor aanstuurt, wordt het motormanagement of de ECU (Electronic Control Unit) genoemd. De ECU is het brein van de motor en regelt de motorloop aan de hand van diverse waarden, waaronder de gaspedaalstand, turbodruk en inspuithoeveelheid. Door de software aan te passen kunnen we de motor anders afstellen.

Sleutelservice

Bij Carpoint werken ze met geavanceerd apparatuur die bestaande code van je sleutel kan uitlezen en kan kopiëren naar uw nieuwe sleutel, daarnaast kunnen wij natuurlijk ook de insnijdingen van uw sleutel overzetten. Een transponder stuurt een gecodeerd signaal naar het slot in de auto. In tegenstelling tot wat vele mensen denken ben je hierdoor niet gebonden aan je merkdealer om een sleutel bij te laten maken.

Reparatie en onderhoud, airco service, chiptuning, sleutelservice, auto bedrijf, verkoop auto, software auto, banden service, startblokkering uitschakelen.

.
 

Adres:Weldaad 3
5431 SM Cuijk
Telefoonnummer:0485-751598
RDW-erkening:
NAP [Nationale Auto Pas]

Carpoint Cuijk Sterke punten

 • Aanbod occasions
 • Chiptuning expert
 • Airco service
 • Reparaties
 • Autobanden

Carpoint Cuijk Zwakke punten

 • (geen momenteel)

Carpoint Cuijk Reviews

  Superbedrijf, goede service

  Ik had een probleem met de electronica van mijn Fiat Panda, Fiat dealers laten je echt in de steek, en je krijgt onwerkelijke wachttijden voor je kiezen, na enig gegoogle kwam ik bij dit bedrijf terecht, na telefonisch contact kon ik dezelfde dag nog komen, het was niet naast de deur maar we zijn direct in de auto gestapt (Maastricht) en naar Cuyck gereden, daar werden we vriendelijk ontvangen en het “probleem” werd vakkundig verholpen. dus een echte aanrader! goede vakkennis! Met een glimlach op ons gezicht en een goed verrichte reparatie reden we weer naar Maastricht! Top!!

  Sterke punten
  vakkennis en vriendelijk personeel

  Eerlijke garage.

  In Januari een jong gebruikte Nissan Leaf gekocht geheel naar tevredenheid. Nadat we een herhalende storings melding kregen heeft Carpoint Cuijck dat keurig en binnen de garantie opgelost. Gezien het ingewikkelde defect moesten we wel even een tijdje zonder de auto maar dat was te begrijpen. Er was eerlijke communicatie en we zijn goed op de hoogte gehouden van de reparatie. Wij zijn wederom zeer tevreden Nissan rijders en hebben goede ervaringen met Carpoint Cuijck.

  Sterke punten
  Eerlijke communicatie, oplossings gericht en meedenkende garagehouders.

  Prima betrouwbaar bedrijf.

  Prettig contact, kundig en behulpzaam. Men is zelfs bereid langer, na 18.00 uur, te blijven en te helpen/assisteren. Alleen maar positief, bedankt voor de Skoda Octavia!

  Sterke punten
  Rustig, kundig en behulpzaam.

  Aanvulling: na een week had Carpoint en ik de pech dat de mechatronic (zorgt dat de auto in de versnelling komt) kapot ging. De service van Carpoint is echt 100%. Zij hebben mijn auto opgehaald en kosteloos gerepareerd. Dit bedrijf is echt een aanrader om een auto te kopen. Top!

  Zwakke punten
  N.v.t.

  Laaielichters

  Als je een auto koopt kun je er toch van uit gaan dat de auto voldoet en niet dat hij economisch totaal los is. En als je een afspraak maakt voor een proefrit dat er iemand aanwezig is die er wat verstand van heeft. Carpoint Cuijk zegt in zijn advertentie dat ze auto's goed nakijken en goede info geven geloof dit niet want als je een auto koopt met xenon verlichting en er zit een h7 lamp ingevrot noem ik dat een stelletje prutsers, en olie lekkage heeft dat kun je zien. Koop geen auto daar want je komt bedrogen uit

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Top bedrijf eerlijk en professioneel!

  Ik heb sinds kort een Mercedes aangeschaft bij Carpoint Cuijk, na een aantal dagen ging een storingslampje branden, naar hun gebeld en gelijk een afspraak gemaakt , auto ging terug en ze hebben het probleem heel netjes verholpen !
  In ben zeer tevreden over deze jongens ! Echt een aanrader .
  Erg bedankt jongens en ga zo door!

  Sterke punten
  Deskundigheid , eerlijkheid en vriendelijkheid.

  Algemene reparaties en onderhoud

  Een aantal weken geleden mijn infotainment systeem laten repareren bij carpointcuijk. Na een tegenslag van een niet meer werkend systeem is het probleem een week later goed opgelost en ben er nog steeds heel tevreden mee.

  Goede service

  Goede service en altijd juist.

  Goede service

  Goede service

  Defecte RNS 510 navigatie

  Prima geholpen voor goede prijs gemaakt top . Aan te bevelen.

  Snel geholpen

  Vandaag er geweest. Niet voor het kopen van een auto, maar gewoon omdat ik even een technische vraag had en wilden weten of ze me konden helpen. 9:00 was ik er. Ze waren bezig met een klanten en vroegen of ik wellicht tussen 10:00 en 10:30 tijd had. Dat had ik wel. Vervolgens terug gekomen om 10.30. Om 10.45 stond ik weer buiten en... probleem opgelost. Vakmannen zijn het!

  Sterke punten
  Vakbekwaam en ad-hoc helpen.

  Zwakke punten
  Niet van toepassing

  Mijn klantervaring met Carpointcuijk

  Bij Carpointcuijk mijn mooie Mercedes A-klasse gekocht. Ik ben erg goed geholpen met het aanschaffen en inruilen van mijn auto. De verkoper is klantvriendelijk, deskundig en geduldig. Ik mocht een aankoopkeuring laten doen en hierna heeft Carpointcuijk de puntjes netjes opgelost. Ik wilde de auto graag voor het weekend ophalen en dit heeft hij dan ook voor mij geregeld. Ik ben een tevreden klant en blij met mijn aankoop.

  Leuke Ford fiesta gekocht. Goed geholpen!!

  Leuke Ford fiesta gekocht. Goed geholpen!!

  Vriendelijke mannen

  Bedankt voor de goede service mannen. Jullie hebben mij echt heel goed geholpen en ben erg blij met de auto (Audi A6). Echt een top-bedrijf in Cuijck!

  Sterke punten
  Vriendelijke en duidelijke informatie.

  Zwakke punten
  nvt

  Mooie auto, tegen goede prijzen

  Auto gekocht. Goede prijzen en dus een goede ervaring gehad met deze bedrijf. Aanrader.

  Mooie auto, goede service

  Jongstleden bij deze mannen een auto gekocht. Erg tevreden over de service en de auto. Prima prijs en goede auto. Zeker een aanrader!

  Vriendelijk en vakkundig

  Onlangs bij dit bedrijf een een BMW 1 serie gekocht. Vriendelijke service en duidelijke uitleg. Personeel is erg behulpzaam, vriendelijk en kundig!

  Ik zou er zeker weer een auto aanschaffen. Je kan blind op dit bedrijf vertrouwen!

  Sterke punten
  Vriendelijk en vakkundig.

Meer informatie over: Carpoint Cuijk

Schrijf een review