Zolang ik me kan herinneren ben ik gek op auto's. Op jonge leeftijd hing mijn slaapkamer vol met posters van Porsches en Ferrari's. Later struinde ik het internet af naar de auto van mijn dromen waar ik mijn spaargeld aan wilde spenderen. Steeds vaker kwam de gedachte in me op om van mijn hobby mijn werk te maken. Vol enthousiasme ben ik de uitdaging aangegaan en ga ik dagelijks op zoek naar auto's waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Dus bent u op zoek om een auto te kopen? 

LXRY Carstore is de plek voor al een nieuwe occasion. We hebben meer voldoende occasions op voorraad en er komen er steeds nieuwe bij. Als u niet kunt vinden wat u zoekt op onze website, laat het ons weten en wij zullen er alles aan doen om het voor u te krijgen!

Onze medewerkers zijn er om ervoor te zorgen dat het kopen van een auto een gemakkelijk proces is. U kunt te allen tijde tijdens kantooruren telefonisch of per e-mail contact met hen opnemen - zij beantwoorden graag alle vragen over onze occasions. Kom een proefrit maken.

Bezoek onze website vandaag nog en blader door onze uitgebreide selectie occasions!


LXRY Carstore Reviews

  Gewoon goed

  Mijn zoon had een leuke auto gezien voor een nette prijs. Afspraak gemaakt om de auto te bekijken en samen een mooi dagje uit om te kijken of het wat was.
  Hartelijke ontvangst, alleen bleek dat er door een soort mis communicatie nog een koper stond voor de auto. Goed opgelost door de eigenaar. Proefrit kunnen maken en mijn zoon was meteen hellemaal weg van deze zeer nette auto. Bij terug komst was de deal snel gemaakt en zijn wij met een zeer nette auto weer naar huis gereden. Zeker een aanrader om bij deze service gerichte zaak een knappe auto te kopen.

  Sterke punten
  Service, mee denken met de klant, eerlijk en op een nette manier zaken doen

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken

  TOP

  Goede ervaring met LXRY Carstore Oirschot gehad. Vakbekwame mensen, snelle service! Zeker een aanrader .. wij zullen iedereen doorsturen uit de regio!

  Sterke punten
  Service
  Goed bereikbaar
  Klantvriendelijk
  Denken mee met de klant

  Zwakke punten
  n.v.t. wij zijn uitstekend geholpen (door Mark)

  Vriendelijke jongens

  Vriendelijke jongens en mooi bedrijf. Eerlijke prijzen en goed ontvangen. Ik zag een Opel Mokka via Autotrack staan. Gebeld en kon komen kijken wanneer het schikte. Wij zijn goed ontvangen en ook de proefrit mochten wij rustig op ons gemak laten verlopen. We hebben ruime aandacht gehad en hadden veel vertrouwen in Mark

  Audi A3 S-Line

  Vandaag mijn nieuwe Audi A3 opgehaald bij LXRY Carstore alles boven verwachtingen. Een dikke aanrader. Ga zo door jongens!

  Sterke punten
  Afspraken worden na gekomen.

  Zeker 5 sterren!

  Goeie service en zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeker een aanrader!

Meer informatie over: LXRY Carstore

Schrijf een review