Carpoint Cuijk ervaringen & reviews

Carpoint in Cuijk: voor occasions, chiptuning, reparaties en onderhoud aan je auto. De ideaele partner voor alles rond-om je auto. Carpoint Cuijk is een van de best beoordeelde autobedrijven in Cuijk en zelfs van Noord-Brabant.

Onderhoud en reparatie aan alle merken personen- en lichte bedrijfswagens

Onderhoud aan je auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op autopech en zorgt daarnaast voor veiligere rijomstandigheden voor uzelf maar ook voor uw medepassagiers. Bij Carpoint in Cuijk adviseren ze je bij onderhoud kun je erop dat regulier onderhoud als ook een grote en de kleine beurt op tijd uit te laten.

Chiptuning

Chiptuning is het afstellen van een motor voor betere prestaties. Tegenwoordig bevindt er zich een computer in elke auto. Deze computer, die de motor aanstuurt, wordt het motormanagement of de ECU (Electronic Control Unit) genoemd. De ECU is het brein van de motor en regelt de motorloop aan de hand van diverse waarden, waaronder de gaspedaalstand, turbodruk en inspuithoeveelheid. Door de software aan te passen kunnen we de motor anders afstellen.

Sleutelservice

Bij Carpoint werken ze met geavanceerd apparatuur die bestaande code van je sleutel kan uitlezen en kan kopiëren naar uw nieuwe sleutel, daarnaast kunnen wij natuurlijk ook de insnijdingen van uw sleutel overzetten. Een transponder stuurt een gecodeerd signaal naar het slot in de auto. In tegenstelling tot wat vele mensen denken ben je hierdoor niet gebonden aan je merkdealer om een sleutel bij te laten maken.

Reparatie en onderhoud, airco service, chiptuning, sleutelservice, auto bedrijf, verkoop auto, software auto, banden service, startblokkering uitschakelen.

.
 
Adres:Weldaad 3
5431 SM Cuijk
Telefoonnummer:0485-751598
Erkend bedrijf:RDW-erkenning
NAP [Nationale Auto Pas]

Carpoint Cuijk Sterke punten

 • Aanbod occasions
 • Chiptuning expert
 • Airco service
 • Reparaties
 • Autobanden

Carpoint Cuijk Zwakke punten

 • (geen momenteel)

Carpoint Cuijk Reviews

  Leuke Ford fiesta gekocht. Goed geholpen!!

  Leuke Ford fiesta gekocht. Goed geholpen!!

  Vriendelijke mannen

  Bedankt voor de goede service mannen. Jullie hebben mij echt heel goed geholpen en ben erg blij met de auto (Audi A6). Echt een top-bedrijf in Cuijck!

  Sterke punten
  Vriendelijke en duidelijke informatie.

  Zwakke punten
  nvt

  Mooie auto, tegen goede prijzen

  Auto gekocht. Goede prijzen en dus een goede ervaring gehad met deze bedrijf. Aanrader.

  Mooie auto, goede service

  Jongstleden bij deze mannen een auto gekocht. Erg tevreden over de service en de auto. Prima prijs en goede auto. Zeker een aanrader!

  Vriendelijk en vakkundig

  Onlangs bij dit bedrijf een een BMW 1 serie gekocht. Vriendelijke service en duidelijke uitleg. Personeel is erg behulpzaam, vriendelijk en kundig! Ik zou er zeker weer een auto aanschaffen. Je kan blind op dit bedrijf vertrouwen!

  Sterke punten
  Vriendelijk en vakkundig.

Meer informatie over: Carpoint Cuijk

Schrijf je eigen review