Zolang ik me kan herinneren ben ik gek op auto's. Op jonge leeftijd hing mijn slaapkamer vol met posters van Porsches en Ferrari's. Later struinde ik het internet af naar de auto van mijn dromen waar ik mijn spaargeld aan wilde spenderen. Steeds vaker kwam de gedachte in me op om van mijn hobby mijn werk te maken. Vol enthousiasme ben ik de uitdaging aangegaan en ga ik dagelijks op zoek naar auto's waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Dus bent u op zoek om een auto te kopen? 

LXRY Carstore is de plek voor al een nieuwe occasion. We hebben meer voldoende occasions op voorraad en er komen er steeds nieuwe bij. Als u niet kunt vinden wat u zoekt op onze website, laat het ons weten en wij zullen er alles aan doen om het voor u te krijgen!

Onze medewerkers zijn er om ervoor te zorgen dat het kopen van een auto een gemakkelijk proces is. U kunt te allen tijde tijdens kantooruren telefonisch of per e-mail contact met hen opnemen - zij beantwoorden graag alle vragen over onze occasions. Kom een proefrit maken.

Bezoek onze website vandaag nog en blader door onze uitgebreide selectie occasions!


LXRY Carstore Reviews

    Vriendelijke jongens

    Vriendelijke jongens en mooi bedrijf. Eerlijke prijzen en goed ontvangen. Ik zag een Opel Mokka via Autotrack staan. Gebeld en kon komen kijken wanneer het schikte. Wij zijn goed ontvangen en ook de proefrit mochten wij rustig op ons gemak laten verlopen. We hebben ruime aandacht gehad en hadden veel vertrouwen in Mark

Meer informatie over: LXRY Carstore

Schrijf je eigen review