Ben jij opzoek naar recensies over verschillende autobedrijven in Assen? Dan ben je hier op de juiste plek. Assen heeft verschillende autobedrijven en op deze site lees je de reviews! zo weet je of de aankoop veilig en betrouwbaar kan verlopen wanneer je een auto koopt.

Alias automotive

Kwaliteit, service en oprechtheid zijn belangrijke termen in de organisatie die naar voren komen in onze zeer scherp geprijsde occasions. Ruim 10 jaar toonaangevend in het exclusieve segment. Ons aanbod bestaat uit gebruikte auto’s, met zeer lage Lees verder »
Auto Akkoord

Welkom bij Auto Akkoord wij zijn gevestigd in Assen direct aan de A28 en zijn gespecialiseerd in he in en verkopen van betaalbare auto’s. Al onze auto’s staan rijklaar voorzien van nieuwe of recente APK. Wij rekenen geen aflever kosten. StaatLees verder »
autobedrijf Linda

Welkom bij Autobedrijf Linda Autobedrijf Linda is sinds 2003 actief op het gebied van in- en verkoop van gebruikte auto’s en reparaties. Door onze klanten persoonlijk te benaderen en uitstekende kwaliteit te leveren hebben wij een grote en tevredeLees verder »
autobedrijf van Veen

Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.Lees verder »
de Tiessen

Autobedrijf de Tiessen is een universeel Bovag autobedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens, of dit nu een occasion betreft of nieuw. In onze werkplaats verrichten wij onderhoud, reparaties en APK keLees verder »
Jaapdik

17 Juni 1982 was het dan zover, Autobedrijf Jaap Dik opende zijn deuren aan de Zuidmaten 4 in Beilen. In ons oude pand in Beilen verkochten we nieuwe auto’s en jonge occasions. Vanaf 1986 werden we hier ook Ford service dealer. Onze afdeling occasiLees verder »
Olijve auto's

Olijve Auto’s is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor de aanschaf van jong gebruikte auto van alle merken. Verder doen wij reparatie, onderhoud en APK voor alle auto’s. Olijve is al 40 jaar actief in de Automotive branche. VroLees verder »
Refat Auto's

Met ruim 15 jaar ervaring in de autobranche staat Refat auto's bekend in Assen en in de wijde omtrek. Middels deze website willen wij dit graag met u delen. Zo kunt u hier de informatie vinden over hoe wij werken en waar wij voor staan. Mocht u na hetLees verder »

Er zijn meerdere steden in de regio van Assen waar ook verschillende autobedrijven gevestigd zitten zoals in Coevorden en Emmen