Auto Egberts

Bij Auto Egberts wordt u compleet ontzorgd. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het volledige onderhoud van auto’s en campers. Onze service richt zich voornamelijk op de wensen van de klant. Uiteraard adviseren we u graag over verbeteringen dLees verder »
Auto Kapma

OVER AUTOKAPMA LEEK Autobedrijf in Leek voor onderhoud, APK en reparaties aan alle merken auto’s. Bent u opzoek bent naar een veilige occasion? Wij hebben een ruime voorraad betrouwbare en goedkope tweedehandsauto’s. Wij staan u altijd persooLees verder »
Auto Rozema

Autorozema is nieuw gevestigd in Leek met ruim 28 jaar ervarin in in- en verkoop van jong gebruikte occasions. Dit zijn auto’s geselecteerd op veiligheid en betrouwbaarheid voor u en uw gezin. U kunt bij ons terecht voor: Verkoop van OccasLees verder »
Autobedrijf Pompstra

AUTOBEDRIJF IN LEEK: POMPSTRA Ons autobedrijf in Leek is als voorheen Citroën-dealer Auto Oosterhof en erkend reparateur al meer dan een dertig jaar een begrip op het gebied van Citroën, Peugeot- en Renault onderhoud in het Westerkwartier en omgevLees verder »
autobedrijf Wieringa BV

Een no-nonsense bedrijf, dat is Autobedrijf Wierenga bij uitstek. Onze klanten ontvangen bij ons eerlijk, oprecht advies en wij denken mee met de klant en hun budget. En dat wordt gewaardeerd. Dankzij deze werkwijze zijn wij uitgegroeid tot een proLees verder »

WAAROM AUTODEALS-NOORD? Autodeals-Noord biedt u onafhankelijk advies en professionele begeleiding bij zowel de aanschaf als de verkoop van uw auto. Door zijn uitgebreide landelijk netwerk binnen de autobranche en de samenwerking met toonaangevendLees verder »
Autoservice Leek

Welkom bij Autoservice Leek Autoservice Leek is in 2008 opgericht door Jochem Wauters en Ruben Verwoerd. Daarvoor waren wij ieder op ons eigen vakgebied al jaren in de autobranche werkzaam. Jochem verzorgt de inkoop, verkoop en verhuur, RubenLees verder »
Buursema Autobedrijrf

Bij ons in de werkplaats werken enthousiaste en deskundige monteurs met een voorliefde voor het merk. Ze maken gebruik van speciale apparatuur voor BMW en MINI. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen.Lees verder »
De Auto Poort

De Auto Poort is gevestigd in Leek en is actief in in- en verkoop van auto’s, onderhoud & reparaties. Bent u op zoek naar een occasion? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We beschikken over een ruim en wisselend aanbod, van verschillende aLees verder »
Doornbosch Auto's

Autobedrijf Doornbosch ligt in Leek en is er voor al uw services en er zijn ook occasions !Lees verder »
Klok Auto's Leek

Het adres in Leek en omstreken voor APK en onderhoud van uw auto. U kunt rekenen op professionele en vakkundige reparatie. U kunt bij ons terecht met elk merk en type auto! Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij onsLees verder »
MvH Auto's

Onderhoud Sinds begin 2015 werkt MvH Auto’s nauw samen met Autoservice van Bergen. Autoservice van Bergen is een allround garagebedrijf waar u voor alle voorkomende werkzaamheden terecht kunt. Zo delen wij het pand aan de Industriepark 2 in LeeLees verder »
Nienhuis Occasions

Welkom bij Nienhuis Occasions. Wij zijn een universeel BOVAG autobedrijf dat is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van jonge gebruikte Audi's. Neem een kijkje op ons online occasionplein, waar alle informatie en bijbehorende foLees verder »
Reijnholt auto's

OVER ONS Al 40 jaar het adres voor in en verkoop van gebruikte occasions van alle merken. Alle auto's worden afgeleverd incl. nieuwe apk en afleveringsbeurt. Bij al onze auto's worden teller rapporten geleverd. Zo kunt u zien dat de kilometerstanLees verder »