Arie Plugers

Hybride- HEV zeer zuinige benzineauto's waar U makkelijk 1 op 20 mee kunt halen. De auto gebruikt remenergie om zichzelf op te laden en vermindert daardoor het brandstof gebruik Stekkerhybride-PHEV U kunt een stekkerhybride thuis opladen met 22Lees verder »
auotbedrijf Peeters

Autobedrijf Peeters is dé occasionspecialist en sinds 1996 actief in de autobranche. Door de samenwerking met diverse dealers in omstreken kunnen wij u een mooie selectie dealer occasions aanbieden die voldoen aan onze kwaliteitsnorm en voorzien ziLees verder »
autobedrijf Gubbels

Autobedrijf Gubbels is een autogarage in het Midden-Limburgse Kelpen-Oler, makkelijk bereikbaar via de afslag Kelpen-Oler aan de A2. Wij staan al meer dan 30 jaar bekend om onze persoonlijke aanpak. Wij kennen onze klanten en we kennen de auto. Wij zLees verder »
autovakmeester  peeters en Gubbels

Tom Peeters en René Gubbels zijn in 2011 gestart met AD Autobedrijf Peeters en Gubbels. Ze kozen destijds bewust voor het AD Autobedrijven concept en vonden het toen al belangrijk, dat er hoge eisen gesteld werden om AD lid te worden. Het BOVAG Lees verder »
de occasion.nl

De Occasion.nl is een onderneming van Marco Vroon, door zijn strenge aankoop selectie van automobielen en nauwe samenwerking met verschillende Limburgse merk dealers vind u hier zeer interessant geprijsde occasions met toekomst. Deze worden na een uLees verder »
Garage Brouwers

Garage Brouwers is sinds 1996 een begrip in Heythuysen. Sinds 2013 runt Roy Geraets het bedrijf. Het bedrijf is aangesloten bij autoprofijt en MKB. Garage Brouwers staat bekend voor verkoop, waarin het aanbod wisselt en service en kwaliteit tegen eLees verder »
Geraats BV

Team Garage Geraats is al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om occasions in Limburg. Het familiebedrijf, onder leiding van Peter Geraats, telt 9 ervaren en deskundige medewerkers. Als universeel autobedrijf bieden wij vrijwel alle merken Lees verder »
Hornerheide

Zoekt u een jonge, kwalitatief goede auto voor een aantrekkelijke prijs? Bij een betrouwbaar bedrijf waar klant-vriendelijkheid, flexibiliteit en snelheid vanzelfsprekend zijn? Waar goed opgeleide monteurs klaarstaan voor onderhoud, reparatie, APK-Lees verder »
Leenhouts

Welkom bij Autobedrijf Wil Leenhouts V.O.F. Autobedrijf Wil Leenhouts V.O.F. is het adres waar uw auto vakkundig en betaalbaar wordt onderhouden, gerepareerd en APK gekeurd. Autobedrijf Wil Leenhouts V.O.F. Ervaren monteurs Nieuwe en gebruikLees verder »
Mebo autocenter

Bosch Car Service MEBO uit Roggel levert hoogwaardige kwaliteit en biedt een zeer hoog serviceniveau. Het ervaren bedrijf blinkt uit in advies, reparatie en onderhoud voor alle type auto’s, kleine bedrijfswagens, motors en caravans. In onze modeLees verder »
Vak Garage Gielen

Vakgarage Gielen is gevestigd in Heythuysen aan de Stationsstraat 31. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Vakgarage Gielen is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al hetLees verder »
vakgarage Salimans

Wij zijn specialist in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Maar alle merken, jong en oud, zijn welkom in ons bedrijf! Wij staan al 50 jaar voor klantvriendelijkheid, service en kwaliteit! U kunt bij ons terecht voor o.a. bijna nieuw en gebruikte Lees verder »